info@finnapps.fi

+358 45 2397119

Top

Liiketoiminnan kehittäminen teknologian avulla Finnapps auttaa yrityksiä kasvamaan. Teknologiset innovaatiomme tuovat asiakkaillemme ratkaisuja liiketoimintaan ja helpottavat sitä. Tämä mahdollistaa jatkuvan ja kasvavan menestyksen. Asiakaskeskeinen toimitusprosessi Toimitusprosessimme ottaa huomioon projektin kaikki osa-alueet - unohtamatta laatua ja aikataulua.

Liiketoiminnan kehittämistä teknologian avulla

Finnapps pähkinänkuoressa

Me tuemme yhrityksiä muutosprosessissaan. Kehitämme liiketoiminnan prosesseja, etsimme innovatiivisia ratkaisuja ja mahdollistamme kasvun.

MISSIOMME

Finnappsilla tehtävämme on tukea liiketoimintaa rakentamalla IT-ratkaisuja ja keskittyä asiakkaittemme liiketoiminnan kehittämiseen. Huipputeknologian avulla asiakkaamme saavat kilpailuetua.

VISIOMME

Finnappsin visio on toimia globaalisti johtavassa asemassa teknologisissa liiketoimintaratkaisuissa ja niiden hyödyntämisessä. Ratkaisuja suunnittelee ja toteuttaa laaja asiantuntijoiden verkosto.

TAVOITTEEMME

Tavoitteemme voi tiivistää kolmeen toimintamme peruselementtiin: Projektien vaatimusten yksityiskohtaiseen täyttämiseen, aikataulujen mukaiseen toimitukseen sekä ratkaisujen korkeaan laatuun.

TUOTTEEMME

FINNAPPS RAVINTOLASOVELLUS

Finnappsin ravintolasovellus tuo yhteen kaupungin parhaat maut ja ruokaa rakastavat ihmiset. Sovelluksen avulla kaikentyyppiset ravintolat pystyvät toimittamaan ruokaa saumattomasti kotiovelle asti – karttatietoja hyväksi käyttäen.

View More

Finnapps työportaali

Finnappsin työportaali yhdistää työnhakijat ja työnantajat. Se on optimaalinen ratkaisu kaikille osapuolille ja ratkaisee myös työnhaun kohtaamisongelmat

View More

FIN24TAXI -SOVELLUS

Finnapps suunnitteli ja toteutti Fin24Taxi -sovelluksen viimeisintä ohjelmistoteknologiaa hyväksikäyttäen. Pilvipohjainen sovellus kattaa taksitilaukset sekä kalustonhallinnan – se saa taksitoimintaan vipinää!

View More

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

1.

VAATIMUSMÄÄRITTELY

Ammattitaitoinen analyytikkoryhmämme suorittaa järjestelmän vaatimusmäärittelyn tinkimättömällä huolellisuudella. Niinpä lopputuloksena on lista vaatimuksia, jotka kaikki osapuolet hyväksyvät ja ymmärtävät.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

2.

SUUNNITTELU JA KEHITYSTYÖ

Suunnittelu- ja kehitysprosessimme perustuvat hyvin harkittuun ja määriteltyyn malliin, jonka avulla voimme varmistaa, että jokainen vaihe ja tehtävä suoritetaan johdonmukaisesti.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

3.

TUOTTEIDEN KORKEA LAATU

Laatu on yksi Finnappsin toimintaa ohjaavista arvoista. Laadun merkitys asiakkaalle on toimintamme perusta ja pidämme sen mielessä työmme jokaisessa vaiheessa.

PALVELUMME

Autamme sinua saamaan kaiken irti IT-investoinneistasi tutkimalla huolellisesti yrityksesi ihmisten ja järjestelmien välistä vuorovaikutusta. Suunnittelemme järjestelmiä, jotka täydentävät ja kasvattavat sisäisten liiketoimintaprosessien tuottavuutta.

Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoja ja mobiilisovellusten kehittämispalveluja: lopputuloksena on saumaton yhdistelmä käsityötä, tekniikkaa ja ihmisläheisiä toimintamalleja, joita toteuttaa teknologisesti edistynyt asiantuntijaryhmämme, jossa on ohjelmistoalan eksperttejä ja johtamisen ammattilaisia.

Learn More

Tarjoamme eLearning -palveluja ja ohjelmistoja vastaamaan oppimistarpeitasi uusimpien digitaalisten oppimistekniikoiden, kuten vuorovaikutteisten online-sisältöjen, 3D-simulaatioiden ja muiden teknologisten innovaatioiden avulla. eLearning-ratkaisumme ovat todella suoraviivaisia, hallittavia, skaalautuvia ja helppokäyttöisiä.

Learn More

Multimedia- ja UI/UX-tiimimme on erikoistunut infografiikan, intuitiivisten sovellusrajapintojen ja interaktiivisen sisällön suunnitteluun. Kehitämme innovatiivisia menetelmiä ja suosimme out-of-box-ajattelua, jota tuetaan huolellisella suunnittelulla ja tutkimuksella. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme hyötyvät multimediaratkaisuistamme.

Learn More

Noudatamme alan parhaita standardeja järjestelmiemme testaamisessa. Toimitusryhmämme käyttää viimeisimpiä innovaatiota testauksen ja toteutuksen automaatiossa.

Learn More

Käytämme diagnostista analyysiä luotettavien tulosten saavuttamiseksi. Näin voimme oppia menneestä ja työskennellä kohti entistä parempaa tulevaisuutta.

Learn More

Autamme sinua kommunikoimaan ihanneasiakkaittesi kanssa - sopivalla laitteella ja sopivana ajankohtana. Digitaalinen markkinointi saa asiakkaat tekemään päätöksiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi myynnin suhteen.

Learn More
mkdf-team-image
Srikanth Yarlagadda
Srikanth vastaa kaikkiin kysymyksiisi palveluistamme.
mkdf-team-image
Mika Salminen
Graafinen konsultaatio
mkdf-team-image
Markku Lindström
Viestinnän konsultaatio

VIESTI TOIMITUSJOHTAJALTA

Vuosien mittaan yrityksemme on toimittanut huipputeknologiaan nojaavia ratkaisuja ja mobiilisovelluksia, jotka helpottavat kommunikaatiota sekä ihmisten välistä tapaa toimia. Olen todella onnekas voidessani työskennellä ammattitaitoisen ryhmän kanssa – tiimimme on täynnä lahjakkaita, motivoituneita, uskollisia ja kokeneita ihmisiä.
Finnapps on yritys, jossa työskentelemme tiimissä kunnioituksella, ylpeydellä ja arvokkaasti. Pyrimme myös jatkuvasti kehittymään asiakkaittemme rinnalla.
Yritykset kasvavat ja muuttuvat yhdessä kanssamme – me tuomme parannuksia prosesseihin, esitämme innovatiivisia lähestymistapoja asiakkaan haasteisiin ja mahdollistamme asiakkaan menestyksen kasvu-uralla.
fiFI
Open chat