info@finnapps.fi

+358 45 2397119

Top
 

Digitaalinen markkinoitni

Digitaalisella markkinoinnilla saat enemmän kohdennettua liikennettä ja liidejä, joiden avulla saat liiketoimintasi kasvu-uralle.

Laatua ja menestystä

Digitaalinen markkinointi toteuttaa tehokkaasti online- ja internet-markkinointistrategioita digitaalisten tekniikoiden ja työkalujen avulla. Digitaalinen markkinointistrategia valjastetaan luomaan lisää potentiaalisia asiakkaita verkkosivustolle ja tekemään potentiaalisista liideistä asiakkaita. Emme rakenna vain sisältöä tai hallinnoi maksettua mainoskampanjaa. Sen sijaan pyrimme ymmärtämään, mitä potentiaaliset asiakkaat haluavat nähdä. Luokittelemme avainsanat ja luomme erityisesti räätälöityjä sisältöjä, jotka saavat asiakkaasi ymmärtämään, että he tarvitsevat palveluitasi. Laajennamme omistautunutta tiimiä, joka pystyy luomaan vaikuttavia verkkokampanjoita ja hallinnoi kaikkia myyntiputken vaiheita.

 

Käsittelemme digitaalista markkinointia kattavalla strategialla ja tulosorientoituneesti. Kun nämä strategiat toteutetaan yhdessä, ne tekevät yrityksestäsi helposti lähestyttävän ja keräät yhä enemmän liidejä. Viime kädessä yritysbrändistäsi tulee valintakriteeri.

Digitaalisen markkinoinnin strategiat

Kilpailukykytutkimus

Yritystäsi ja sitoutumistasi on tutkittava ja vertailtava kaikilla markkinointikanavilla. Voit tunnistaa kasvumahdollisuudet sen perusteella, mikä vastaa parhaiten vastustajan markkinointistrategioihin. Markkinointiresurssit kohdistetaan järkevästi kilpailijan investointien ja liiketoimintasegmentin perusteella.

Avainsana-analyysi

Tietyt avainsanat luovat liikennettä kilpailijoittesi sivuille. Avainsanojen tulee olla sekä tuoreita että trendikkäitä. Avainsanat voivat antaa todellista, orgaanista liikennettä sivuillesi jopa ilman markkinointia. Avainsanoilla liikenne optimoidaan ja hakukoneliikenteen trendejä seurataan herkeämättä.

Verkkoliikenne

On syytä tunnistaa, mistä potentiaaliset asiakkaat saavat tietoa yrityksestäsi ja mitä kautta liikenne sivuillesi kulkeutuu. Myös kumppaniesi liikennettä kannattaa tutkia sitoutumisen, tietolähteiden, suorituskyvyn ja katsojien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Liiketoimintasegmenttisi terävöityy, kun otat huomioon liikenteen kaikki yksityiskohdat.

Luova mainostaminen

Maksettua liikennettä ja sitoutumista kannattaa verrata oman toimialasi kilpailijoihin. Vertailuun otetaan mukaan ainakin kilpailijan hakumainokset, product listing -mainokset, näyttö- ja videomainokset. Kilpailijoittesi käyttämät verkostot ja julkaisukanavat kannattaa tutkia, jotta pystyt kohdentamaan oman markkinointisi optimaalisesti.

Verkkoseminaarit

Taitavasti tuotettu verkkoseminaari on tehokas ase sitouttamiseen, merkityksen lisäämiseen, asiakastyyppeihin vaikuttamiseen ja uusien liidien hankkimiseen.

Pay per click -markkinointi

Tuemme asiakkaita Pay Per Click -tavoitteidensa saavuttamisessa. Sosiaalisen median alustoilla autamme asiakkaitamme tavoittamaan haluamansa asiakkaat.

Videotuotannot

Videoiden käyttö markkinoinnissa voi olla merkittävä osa digitaalista markkinointistrategiaa. Se antaa yrityksellesi kasvot ja äänen - sekä nostaa sivustosi SEO-arvoa.

Tulosten seuranta

Raportoimme kuukausittain edistyksestä kohti tavoitteitasi. Raportit sisältävät mittareita liittyen viittauksiin, liideihin, verkkoliikenteeseen ja kontaktointeihin.

Arvolupauksemme

Optimaalinen laatu

Toimitusprosessimme keskittyy projektin joka hetkeen ja pureutuu sen kaikkiin laatuparametreihin. Toimitusmallimme avulla voimme seurata, mitata toimeksiannon laatuominaisuuksia ja hallita niitä iteratiivisesti.

Aikataulun mukainen toimitus

Liiketoiminnassa aika on rahaa. Toimitusryhmämme tekevät projektisuunnitelman huolellisesti, tunnistavat viivästysriskit ajoissa ja varmistavat aikataulun mukaisen toimituksen.

Muutosvalmius

Muutos on yrityksille väistämätöntä. Vastaamme muutostarpeisiin ketterällä kehityksellä: toteutamme ketterät ohjelmointikäytännöt jokaisen työn elinkaaren ajan.

Ihmiskeskeinen lähestymistapa

Muutos on yrityksille väistämätöntä. Vastaamme muutostarpeisiin ketterällä kehityksellä: toteutamme ketterät ohjelmointikäytännöt jokaisen työn elinkaaren ajan.

Dokumentointi

Ymmärrämme dokumentoinnin tärkeyden. Dokumentoinnin avulla kaikki järjestelmän osat pysyvät seurattavissa., Myös järjestelmän ylläpidettävyys paranee.

Kumppanuus

Ymmärrämme dokumentoinnin tärkeyden. Dokumentoinnin avulla kaikki järjestelmän osat pysyvät seurattavissa., Myös järjestelmän ylläpidettävyys paranee.

Lisätietoja

    Yritykset kasvavat ja muuttuvat yhdessä kanssamme – me tuomme parannuksia prosesseihin, esitämme innovatiivisia lähestymistapoja asiakkaan haasteisiin ja mahdollistamme asiakkaan menestyksen kasvu-uralla.
    fiFI
    Open chat