Our Technology Partner

COGNXT Infotech is a business transformation company that assists different ventures in enhancing their business tasks and help them with the best outcome, utilizing front-line innovations and customized rehearses. With the vision to COMPREHEND, CONNECT and TRANSFORM, we partner with companies to re-invent the status quo with all the digital arrangements.
Success is a blend of both idea and execution. Do you have an idea? We help you with the execution. Right from the initiation of a digital aspect in a company to reviving the existing ones, we provide you complete assistance with a regular feedback mechanism. COGNXT nurtures every business need of yours ranging from market analysis – concept development – product launch.

info@finnapps.fi

+358 45 2397119

Top
 

Tule kumppaniksi

Lahjakkuudella voit voittaa yksittäisen pelin, mutta älykkyydellä ja tiimityöllä voitat mestaruuksia.

Tehdään työtä yhdessä

Olemme kokenut kumppani kaikkiin suunnittelu- ja kehitysprojekteihin.

Lisää voittoja

Globaali läsnäolo

Ammattimainen ympäristö

Arvokas kokemus

Me Finnapsissa

Tuemme yrityksiä kasvamaan ja muuttumaan. Tuomme parannusta liiketoimintaan ja sen prosesseihin. Tutkimme innovatiivisia lähestymistapoja, mikä mahdollistaa skaalautuvan menestyksen. Pienennämme asiakkaidemme kehitysriskiä toteuttamalla ketterän kehityksen metodeja. Käyttäjä- ja toiminnallisuuslähtöinen suunnittelu sekä kierrätyksen filosofiaan perustuvan koodin avulla saamme ratkaisuja nopeasti markkinoille. Lähestymistapamme on nopea, joustava ja yhteistyöhaluinen - luomme innovatiivisia digitaalisia tuotteita asiakkaille.

Miksi Finnapps?

Aiotko rakentaa yrityksellesi pilvipohjaisen mobiilisovelluksen tai yritysohjelmiston? Luotettavien liikekumppanuuksin luominen on aina ollut yksi päätavoitteistamme. Meillä on hieno historia onnistuneista kumppanuuksista, koska meillä on vaikutusvaltainen liiketoimintaverkosto ja hyvät yhteydet liikekumppaneihin. Kumppanuussopimus perustuu yhteiseen luottamukseen, yhteiseen käsitykseen ja ammatilliseen rehellisyyteen. Pyrimme varmistamaan, että toiminnassa on jatkuva yhteisymmärrys. Toimitaan siis yhteistyössä ja haastetaan kilpailijat yhdessä tiiminä.

Voit liittyä meihin

Teknologiakumppanina

Finnapps voi auttaa sinua ammattimaisilla ja korkealuokkaisilla ohjelmistokehityspalveluilla parhaaseen hintaan, jos sinulla ei ole omia resursseja tai sinulla resurssisi eivät kohtaa vaatimuksia.

Liiketoiminta- ja myyntikumppanina

Myyntikumppani edustaa Finnappsia, jolla on tärkeä asema johtavana palveluiden tuottajana.

Suosittelijana

Suosittelijan rooli rajoittuu tarjoamaan tietoa Finnappsin ratkaisuista ja hinnoista päättävässä asemassa oleville verkoistoillle.

Olemme kiinnostuneita Sinusta

Voit ottaa yhteyttä meihin kysyäksesi lisää kumppanuusohjelmastamme.

Phone: +358 45 2397119 | eMail: info@finnapps.fi

Tule kumppaniksi

    fiFI
    Open chat