info@finnapps.fi

+358 45 2397119

Top
 

Multimedia & Design

Multimedia on erilaisten medioiden (ja hybridimedioiden) käyttämistä yhdessä, jotta tarina tulisi kerrotuksi kunnolla.

Laatua ja menestystä

Multimediaverkkosuunnitteluissa käytetään laajaa valikoimaa kuvia ja audiovisuaalisia materiaaleja, visuaalisia tehosteita, 3D -tehosteita sekä tekoälymalleja virtuaalisten maailmojen tuomiseksi tosielämään. Multimediasuunnittelun on usein tarkoitus olla virtuaalimaailman välityspalvelin, joka käyttää 2D- ja / tai 3D-elementtejä vaikuttavan sisällön tuottamiseen.

 

Multimediamallit mahdollistavat paljon korkeamman vuorovaikutuksen - lähinnä siksi, että se on vähemmän rajoittava kuin mikään oikeastaan mikään muu toteutus. Voit käyttää suunnittelussa staattista sisältöä, animoitua grafiikkaa ja VFX-yhteensopivia dynaamisia resursseja. Näin avaat rajattoman mahdollisuuksien maailman!

Services @ Finnapps Oy

Järjestelmän määrittely

Ennen multimediaesityksen tai -ohjelman kehittämistä on syytä olla tietoinen kohdeyleisön odotuksista ja tietotasosta. Lisäksi on tärkeää määritellä tavoitteet sekä vaadittavan esitystyypin ja suunnittelun valmistumisaika.

Järjestelmän suunnittelu

Yleisin tapa aloittaa suunnittelu on laatia luonnos sekvenssistä ja näytöllä lopulta esiin tulevista tietokokoelmista. Tämä hahmottaa jokaisessa näytössä näkyvän informaation, tekstin, grafiikan ja klikattavien kohteiden määrän.

Työkalujen valinta

Multimediatuote tarvitsee monenlaisia ohjelmistotyökaluja: esimerkiksi teksti tarvitsee tekstinkäsittelyohjelman; digitaalisten kuvien käsittely vaatii grafiikkaohjelmiston; videon käyttö vaatii videon sieppausohjelman ja muokkausohjelmiston. Lisäksi äänelle on lisäksi oma muokkausohjelmistonsa.

Renderöinti

Sisältöjen luomisen jälkeen ne laitetaan yhteen. Monimutkaista sisältöä varten tuote luodaan käyttämällä kehittyneitä työkaluja. Multimediatuotantoa johtaa yleensä multimediakehittäjä tai -ohjelmoijan kaltainen asiantuntija.

Testaus

Finnappsissa kehitettyjä multimediaratkaisuja testataan perusteellisesti, jotta voimme varmistaa, että lupauksemme toteutuvat ja laatuvaatimuksemme täyttyvät. Mediatestipalvelumme tarjoavat LVDS-, HDMI- ja DVI-mittausten testausta. Takaamme tuen kaikille uuden sukupolven multimedia- ja lähetystuotteille, kuten litteille näytöille ja televisioille ja digitaalisille sovittimille.

Mobiilille yhteensopivat verkkosivut

Älypuhelinten, tablettien ja muiden mobiililaitteiden yleistyminen uudistaa tapaa, jolla käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa. Keskitymme mobiilitekniikoihin vastataksemme näihin vaatimuksiin. Olemme ylpeitä ainutlaatuisten käyttäjäkokemusten luomisesta.

Mukautettu sisällönhallinta

Ymmärrämme, että verkkosivustosi sisällön uusimisen täytyy olla helppoa. mutta yhtä lailla tärkeää on toteuttaa organisaation työnkulun mukaista sisällönhallintaa. Autamme sinua suunnittelemaan organisaatiollesi räätälöityä sisältöä sekä toimintoja.

SEO & SEM-seuranta

Autamme sinua hallitsemaan kaikkia tärkeitä mittareita digitaalisen markkinoinnin hallintapaneelilla. Tämän vaikuttavan mekanismin avulla voit tarkkailla markkinointiponnisteluidesi seurauksia verkossa reaaliajassa. Seuraa hakujen tehokkuutta Googlessa ja sosiaalisessa mediassa, pysy kärryillä kilpailijoittesi liikkeistä ja reagoi saamiisi tietoihin.

Arvolupauksemme

Optimaalinen laatu

Toimitusprosessimme keskittyy projektin joka hetkeen ja pureutuu sen kaikkiin laatuparametreihin. Toimitusmallimme avulla voimme seurata, mitata toimeksiannon laatuominaisuuksia ja hallita niitä iteratiivisesti.

Aikataulun mukainen toimitus

Liiketoiminnassa aika on rahaa. Toimitusryhmämme tekevät projektisuunnitelman huolellisesti, tunnistavat viivästysriskit ajoissa ja varmistavat aikataulun mukaisen toimituksen.

Muutosvalmius

Muutos on yrityksille väistämätöntä. Vastaamme muutostarpeisiin ketterällä kehityksellä: toteutamme ketterät ohjelmointikäytännöt jokaisen työn elinkaaren ajan.

Ihmiskeskeinen lähestymistapa

Muutos on yrityksille väistämätöntä. Vastaamme muutostarpeisiin ketterällä kehityksellä: toteutamme ketterät ohjelmointikäytännöt jokaisen työn elinkaaren ajan.

Dokumentointi

Ymmärrämme dokumentoinnin tärkeyden. Dokumentoinnin avulla kaikki järjestelmän osat pysyvät seurattavissa., Myös järjestelmän ylläpidettävyys paranee.

Kumppanuus

Ymmärrämme dokumentoinnin tärkeyden. Dokumentoinnin avulla kaikki järjestelmän osat pysyvät seurattavissa., Myös järjestelmän ylläpidettävyys paranee.

Lisätietoja

    Yritykset kasvavat ja muuttuvat yhdessä kanssamme – me tuomme parannuksia prosesseihin, esitämme innovatiivisia lähestymistapoja asiakkaan haasteisiin ja mahdollistamme asiakkaan menestyksen kasvu-uralla.
    fiFI
    Open chat